Ірпінський центр зайнятості презентував актуальні вакансії в регіоні

служба зайнятості

15 березня на базі центру було представлено низку актуальних вакансій в Ірпені та Бучі від КП «Муніципальна варта», Ірпінського державного коледжу економіки та права, Бучанської виправної колонії.

Під час заходу роботодавці розповіли зацікавленим у працевлаштуванні відвідувачам про переваги роботи на своїх підприємствах,  професійні вимоги до кандидатів, умови праці, специфіку роботи та заробітну плату.

Організатори заходу, у свою чергу, знайомили відвідувачів з можливостями оn-line навчання та отримання корисних навичок самопрезентації на ринку праці за допомогою проектів «Академія навичок», «SmartJob». Також особам, які шукають роботу, були представлені програми з дистанційного навчання від державної служби зайнятості –різноманітні відеокурси та вебінари, проекти «LingvaSkills», «Prometheus»  тощо.

Також впродовж цього дня представники підприємств змогли проконсультуватися з фахівцями Ірпінського міського центру зайнятості щодо діючого законодавства у сфері працевлаштування та нововведень в ньому.

Загалом ірпінська служба зайнятості щонайменше тричі на рік проводить публічні заходи для роботодавців та мешканців Приірпіння. Серед них – дні відкритих дверей та ярмарки вакансій. Також тут є великі можливості для забезпечення потреб роботодавців регіону у нових працівниках. Серед них – сучасні інформаційні технології, такі, як відеорезюме, відеопрезентація вакансій, он-лайн співбесіда, створення електронних кабінетів для осіб, які шукають роботу, підбір претендентів на вакансії сучасними методами рекрутингу тощо.

У кінці квітня Ірпінська міська служба зайнятості планує провести ярмарку вакансій, яка традиційно відбувається в Ірпені двічі на рік – навесні та восени, і представляє понад 300 актуальних пропозицій роботи в регіоні.  

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300