Ірпінська депутатка закликає містян не наражати волонтерів на небезпеку (відео)

Без імені1 (1)

Представниця ірпінського волонтерського штабу, депутатка міської ради Зоряна Міронішена закликала містян, які евакуювалися з Ірпеня, не звертатися до волонтерів із проханням сфотографувати їхні будинки.

«Сьогодні в мене і в моїх колег на гарячій лінії розривається телефон від дзвінків типу «поїдьте в Ірпінь і сфотографуйте наш будинок». Друзі, ви розумієте, про що ви просите? Ви просите, щоб наші хлопці, ризикуючи своїми життями, під обстрілами їздили замінованими вулицями і фотографували ваші будинки! Я розумію, що це ваше майно, яке вам рідне й близьке, але я вас дуже прошу: не наражайте наших людей на небезпеку. Не намагайтеся, обійшовши нас, попросити волонтерів, щоб вони сфотографували ваш будинок. Поставтеся до цього з розумінням і відповідальністю. Ми не можемо робити фотографії за вашими запитами. У нас ще йде війна», – сказала Зоряна Міронішена.

Звернення волонтерки підтримав Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

«Друзі, теж отримую щодня десятки таких прохань. Прошу зрозуміти: зараз найважливіше – людське життя, і ми зараз активно працюємо, щоб евакуювати людей, вивезти поранених і, зрештою, захоронити загиблих. Дякую за розуміння!» – написав мер на своїй фейсбук-сторінці й телеграм-каналі.  


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300