Ірпінська громада провела Ірину Коляденко на Олімпійські ігри (відео)

Ірина Коляденко, борчиня, чемпіонка Європи, срібна призерка чемпіонату світу: 

«Легко, коли ти вже виграв і знаєш, що ти вже чемпіон. А для того, щоб виграти, потрібно довгий шлях пройти і повірити у те, що ти це зробиш». 

Вона доводила це не раз. Собі та іншим. Обравши власним кредо мотивуючу фразу: «Поки не повірю – не побачу». Чемпіонка України та Європи Ірина Коляденко. 

Володимир Яременко, заслужений тренер України з вільної боротьби: 

«Можна в принципі програмувати свої якісь мрії, свої дії. Але найголовніше – це повна віддача і віра у те, що робиш. І я вірю в те, що Іра може реалізувати свій потенціал. В неї є для цього всі можливості і всі задатки». 

Цього разу Ірпінь проводжає Ірину до Токіо. На Олімпійські ігри. Кілька років тому це було їхньою з тренером мрією. Сьогодні – виборена реальність. 

Антон Головенко, депутат ІМР від партії «Нові обличчя»: 

«Протягом 3-4 років ми всім містом готувалися до її змагань. Ми допомагали їй фінансово, ми допомагали їй морально, ми раділи її перемогам і підтримували, коли були поразки. І з цим колективним настроєм, цим єдиним цілим ми відправляємо її на Олімпійські ігри».  

Віолетта Дворнікова, депутатка ІМР від ВО «Батьківщина»:

«Приємно, що це не вперше для нас, тому що ми вже мали за честь відправляти на Олімпійські ігри Валерія Андрійцева. Тому дуже сподіваємось, що Ірочка продовжить цю традицію і привезе нам вже не срібну, а золоту медаль. І це буде величезна честь для нашого міста».

На честь знакової події міський голова Олександр Маркушин передав Ірині прапор Ірпеня. Ірина та її тренер Володимир Яременко, в свою чергу, вручили мерові пам’ятний знак «Дорога до Токіо». Як символ шляху до Олімпу. Туди вони відлітають 25 липня. А вже 3 та 4 серпня за Ірину можна буде вболівати на Олімпійських іграх. 

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:

«Вона пройшла дуже важкий шлях до цієї Олімпіади, вона виборола ліцензію, вся громада вболівала за це, і сьогодні вона вже їде. Я впевнений, що вся наша громада буде її підтримувати на Олімпійських іграх і я впевнений, що вона стане чемпіонкою».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300