Ірпінська міськрада дозволила знести стару будівлю дитсадка «Віночок». Нове приміщення планують відкрити восени

Photoeditorsdk Export 2022 02 22t183903.406

Депутати Ірпінської міської ради на сьогоднішній сесії надали дозвіл на демонтаж старої будівлі дитсадка «Віночок» по вулиці Київській. За словами мера міста Олександра Маркушина, наприкінці вересня планується відкриття новозбудованого корпусу дошкільного закладу.

«Питання «Про надання дозволу управлінню освіти і науки Ірпінської міської ради на списання об’єктів нерухомого майна». Це старий садочок по вулиці Київській. Ми даємо дозвіл на його демонтаж. Плануємо в кінці вересня відкрити повноцінний садочок», – зазначив перед голосуванням міський голова.

Нагадаємо, старій будівлі дитсадка «Віночок» – 106 років. Як зазначав раніше керівник міського управління освіти і науки Олег Білорус, «морально і фізично це приміщення застаріло настільки, що воно не може виконувати свої функції». На його місці створять велику спортивно-розважальну зону для дітей – ігрові майданчики, спортивний майданчик, альтанки.

Як повідомлялося, у червні співачка з Ірпеня Світлана Лобода передала 3 млн грн на добудову частково зруйнованого обстрілами нового корпусу дитсадка «Віночок». Також артистка заснувала міжнародний благодійний фонд, який зосередить зусилля на якнайшвидшому зборі коштів для завершення будівництва цього дошкільного закладу.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300