Ірпінська міськрада та Державний податковий університет спільно шукатимуть фінансування на відновлення вишу

A26i4076

Ірпінський міський голова Олександр Маркушин та в.о. ректора Державного податкового університету Дмитро Серебрянський підписали Меморандум про посилення співпраці між Ірпінською міською радою та Університетом. Про це написав мер Ірпеня на своїй сторінці у фейсбуці.

«Нові виклики сьогодення, які поставила перед нами війна, вимагають нових спільних скоординованих рішень і рішучих дій. Саме тому ми вже домовилися про партнерство, яке дозволить максимально швидко знайти фінансових донорів для відновлення зруйнованих окупантами корпусів й гуртожитків Університету. Це завдання №1 на сьогодні», — зазначив Маркушин.

Крім того, за словами Маркушина, невдовзі будуть реалізовані проєкти, які будуть корисними і для навчального закладу, і для міста.

«Зокрема, це створення з ініціативи ректора на базі Університету коворкінгу, де мешканці Ірпеня зможуть працювати у разі вимкнення електроенергії в місті. Для цього вже зараз шукаємо фінансування, щоб замінити вибиті вікна у приміщеннях, де буде організовано коворкінг», — додав Ірпінський міський голова.

Також він подякував Дмитру Серебрянському за «конструктивну розмову і конкретні дії щодо відновлення нашої Альма-матері й співпраці з містом».

Нагадаємо, Дмитра Серебрянського призначили новим в.о. ректора Державного податкового університету на початку грудня минулого року.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300