Ірпінська «Муніципальна варта» співпрацюватиме з охоронною компанією «Antiterror Security Group» (відео)

За громадським порядком в Ірпені стежитимуть ще уважніше. Відтепер «Муніципальній варті» допомагатимуть у цьому працівники охоронної компанії «Antiterror Security Group». Відповідний меморандум про співпрацю підписали директор компанії Дмитро Орлов та керівник комунального підприємства «Муніципальна варта» Микола Ковальчук.

Микола Ковальчук, керівник КП «Муніципальна варта»:
«Коли ми з вами говоримо про безпекове середовище, то повинні розуміти: чим більше буде задіяно ресурсів для виконання функцій безпеки в місті, тим місто буде безпечнішим».

Охоронна компанія «Antiterror Security Group» має і потужний технічний ресурс, і спеціально підготовлених кваліфікованих бійців. Тому реагування на правопорушення відтепер буде ще швидшим і дієвішим.

Вадим Матвієнко, начальник відділу фізохорони компанії «Antiterror Security Group»:
«Наша фірма з початку місяця була укомплектована новими екіпажами, посилила особовий склад. Вони будуть виконувати як основні свої функції, так і функції, пов’язані із взаємодією з «Муніципальною вартою» щодо охорони громадського порядку, протидії правопорушенням. Ми всі проживаємо в одному місті, маємо допомагати одне одному. Справа блага».

Микола Ковальчук:
«Вони також можуть нам надавати інформацію про ті порушення, які відбуваються на наших об’єктах. Наші об’єкти – це відкриті публічні місця, це рекреаційні зони, і тому ми також зможемо більш оперативно реагувати».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300