Ірпінська школа №1 отримала інноваційне обладнання (відео)

Photoeditorsdk Export 2021 11 22t120018.816

Ірпінська спеціалізована загальноосвітня школа №1 ім. А. С. Макаренка отримала інноваційне обладнання – інтерактивну мобільну панель із потужним комп’ютером. Про це повідомило управління освіти і науки міської ради.

«Ірпінська СЗОШ №1 отримала інтерактивну мобільну панель на підлоговій пересувній стійці, що легко переміщується. Пристрій оснащено вмонтованим потужним комп’ютером з операційною системою «Андроїд» та підключенням до інтернету. Інтерактивний дисплей забезпечує унікальні можливості для спільної роботи з просторовими даними, текстами, таблицями, відео, зображеннями і графічними об’єктами, в тому числі 3D. Це унікальна можливість створення інтерактивного простору для проведення уроків, лекцій, презентацій та масових заходів. Дякуємо Ірпінській міській раді за сприяння у впровадженні інформаційно-комунікаційних технологій в освітній процес закладів освіти Ірпінської міської територіальної громади», – зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, минулого тижня кабінет інформатики Ірпінського ліцею інноваційних технологій укомлектували новими сучасними комп’ютерами


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300