Ірпінські добровільні пожежники успішно склали іспит за результатами навчання (фото)

Photoeditorsdk Export 2021 12 03t202037.315

Сьогодні 12 членів ірпінської добровільної пожежної дружини успішно склали підсумковий іспит за результатами навчання, яке вони пройшли на базі 36-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Добровільних вогнеборців привітав Ірпінський міський голова Олександр Маркушин. Він також передав рятувальникам комплект пожежних рукавів.  

«Вітаю дружину добровільних пожежників Ірпеня з успішною здачею підсумкового іспиту! Сьогодні вони складали теоретичну частину, на швидкість одягали спецодяг та розгортали пожежні рукави. У результаті дванадцятеро наших добровільних пожежників отримали спеціальні посвідчення, які дозволяють їм брати участь у гасіннях пожеж та навчатися поруч із фаховими пожежниками на професійних відпрацюваннях», – відзначив мер на своїй фейсбук-сторінці та на телеграм-каналі.

Він зауважив, що «до цього більш як два роки наші добровільні пожежники опановували тонкощі професії рятувальника на базі ірпінської пожежної частини ДПРЧ-36».

«Я щиро дякую усім, хто навчав наших хлопців і дівчат! Вірю, що вже у найближчому майбутньому вони стануть надійними помічниками рятувальників в екстрених ситуаціях. А поки що нехай комплект нових пожежних рукавів, які сьогодні ми вручили нашим пожежникам, допомагає їм у виконанні такої важливої для всіх нас роботи», – додав міський голова.


Фото Олега Гриба

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300