Ірпінські дорожники оновлюють осьову розмітку (відео)

Дорожня служба «УЖКГ «Ірпінь»» продовжує поновлювати дорожню розмітку на вулицях міста. Разом із фарбуванням пішохідних переходів роблять не менш важливу осьову розмітку. Це саме та лінія, яка ділить дорогу навпіл, розділяючи потоки автомобілів у протилежних напрямках.

Дмитро Сухомлин, заступник директора КП «УЖКГ «Ірпінь»» із питань благоустрою міста:
«Саме зараз ми робимо осьову дорожню розмітку. Всі роботи на центральних вулицях міста вже виконані, і зараз поступово переходимо на другорядні».

Паралельно з осьовою лінією продовжують фарбувати пішохідні переходи. Їх у місті найбільше, тому в цій роботі задіяно одразу декілька бригад. Іноді їм доводиться працювати навіть уночі.

Дмитро Сухомлин:
«Коли треба, люди виходять і вночі працювати. Це здебільшого на центральних вулицях, де великий трафік, і роботу не можна виконати вдень. Тому ми змушені працювати і вночі, щоб якнайшвидше завершити роботи по місту, які пов’язані з дорожньою розміткою».

Завершити роботи з дорожньою розміткою по всьому місту планують до кінця липня. Все залежитиме від погодних умов, адже для нанесення фарби потрібна суха, сонячна погода. За таких сприятливих умов, як зараз, фарба висихає за 20–30 хвилин. Якщо ж дощитиме, то роботи триватимуть до кінця літа.

Дмитро Сухомлин:
«Протягом місяця-двох ми закінчимо роботи саме з нанесення пішохідних переходів. Осьову розмітку, я думаю, завершимо за пару тижнів. Як тільки ми закінчимо роботи з нанесення осьової розмітки, перейдемо до фарбування дорожніх бордюрів».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300