Ірпінські каратисти підкорюють Європу (відео)

Два одночасні міжнародні турніри з кіокушинкай карате в Польщі та Болгарії. 19 призових місць та надзвичайні враження. Вихованці ірпінського спортивного клубу «Санчін» уже не вперше підкорюють п’єдестали.

Ірина Петренко, тренерка спортивного клубу «Санчін»:
«На ці змагання (в Польщу – ред.) їхали 16 дітей. 15 отримали призові місця, з них 8 перших місць. Тому за рейтингом наша команда зайняла перше місце. У цей же час у Болгарії з 5 моїх учнів 4-ро отримали призові місця. І одна дівчинка єдина на всю українську команду зайняла перше місце. Це Мілана Ощепкова».

Нагороди даються нелегко. Для досягнення таких результатів потрібно дуже багато працювати – готувати своє тіло, тренувати витривалість. Та найголовніше правило юних каратистів – гармонійне внутрішнє налаштування. Тому кожне тренування розпочинається з особливого ритуалу.

Ірина Петренко:
«Сила духу має бути дуже велика, невичерпна, як Всесвіт. Ми заходимо в зал і формуємо цю силу духу. Що б не сталося – ні біль, ні страх, нічого не має зрушити тебе з дороги до тої мети, яку ти поставив».

Артем Хаб’юк, вихованець спортивного клубу «Санчін»:
«Треба старатися на тренуваннях, у боях і прагнути до перемоги».

Олександра Страдецька, журналістка:
 «А якщо все ж поразка? Були ж у тебе також поразки?»

Артем Хаб’юк:
«Так, були. Трохи засмучувався, але з кожною поразкою стаєш усе кращим, кращим і кращим».

Діана Кухар, вихованка спортивного клубу «Санчін»:
«Потрібно завжди вірити в себе. Коли проти тебе виходить супротивниця – вона така сама людина. Ти її боїшся, але, можливо, вона тебе боїться так само або навіть ще більше. Тому завжди потрібно вірити в себе, йти до останнього й ніколи не здаватися. Завжди йти вперед і тільки вперед у всіх сенсах цього слова».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300