Ірпінські комунальники фарбують міст на вулиці Університетській

Photoeditorsdk Export 2021 08 04t132641.019

Другий день поспіль працівники комунального підприємства «УЖКГ «Ірпінь»» фарбують міст на вулиці Університетській, біля школи №17. Зараз його готують до Дня Незалежності, тому перила мосту покривають блакитною і жовтою фарбами. Про це в коментарі ITV повідомив начальник дільниці благоустрою КП «УЖКГ «Ірпінь»» Олексій Розмаїтий.

«Оскільки цьогоріч ми відзначаємо 30-річчя незалежності України, цей міст у блакитно-жовтих барвах дуже актуальний. Він милуватиме око мешканців та гостей нашого прекрасного міста», – сказав керівник дільниці.

Він також зауважив, що протяжність моста – 268 метрів, і для його оновлення традиційно закупили 60 літрів фарби: 30 – блакитної та 30 – жовтої.

«Щоб пофарбувати весь міст, потрібно майже 60 літрів фарби, сприятлива сонячна погода та чотири дні роботи – і ця конструкція буде готова. Міст знову заграє яскравими блакитно-жовтими барвами», – розповів Олексій Розмаїтий.

До речі, цей міст прикрашають кольорами державного стягу не вперше, тому ірпінці вже встигли назвати його «патріотичним».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300