Ірпінські комунальники почали перекривати покрівлю ще одного будинку на вул. Котляревського

Photoeditorsdk Export (1)

Ірпінські комунальники почали сьогодні перекривати пошкоджену рашистами покрівлю житлового будинку №59 на вул. Котляревського. Про це повідомила у фейсбуці депутатка міської ради Євгенія Антонюк.

«Триває відбудова Ірпеня. Дякую міському голові Олександру Маркушину та співзасновнику ГО «Фонд відновлення Ірпеня» Володимиру Карплюку за потужну команду і те, що постійного знаходите можливості для відбудови. Щиро вдячна Міжнародному Комітету Червоного Хреста в Україні за наданий матеріал, а КП «Управління житлово-комунального господарства «Ірпінь» – за роботу 24/7», – зазначила депутатка.

Нагадаємо, відповідно до меморандуму, який підписав із Міжнародним Комітетом Червоного Хреста мер Ірпеня Олександр Маркушин, 13 жовтня розпочався ремонт покрівлі будинку №54-А на вул. Котляревського. Крім того, за сприяння МКЧХ будуть відремонтовані дахи будинків по вул. Квітковій, 2, вул. Садовій, 47 і вул. Миру, 4-А, а також замінені вікна в будинку №105 на вул. Соборній і в гуртожиту на вул. Тургенєвській, 104-А.   


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300