Ірпінські школярі підгодовують бездомних тварин (відео)

У притулку для тварин – гості. До того ж, не з порожніми руками: собачкам та котикам привезли пакунки з різними смаколиками. Сьогодні їх частують ірпінські школярі в рамках акції «Нагодуй бездомну тварину».

Вікторія Грищенко, заступниця директора з виховної частини СЗОШ №1:
«Вирішили спільними зусиллями разом із дітками долучитися до акції «Нагодуй тваринку». Закупили корм для кішок, для собачок, приїхали і їх ось погодували».

Учні першої школи дізналися про притулок для бездомних тварин нещодавно – від друзів із інших шкіл. Їм захотілося провідати чотирилапих особисто.

Євгенія Мельник, начальниця Служби лікування та захисту тварин:
«Школи між собою обмінюються інформацією, і це вже третя ірпінська школа, яка до нас приїхала».

Всіх тваринок погодували. Зоозахисники розповіли дітям про долі бездомних тварин – хто як сюди потрапив. А також пояснили суть благодійної акції «Нагодуй бездомну тварину».

Євгенія Мельник:
«Ця акція в першу чергу покликана виховати в дітях гуманне ставлення до тварин, співчуття. Стараємося їм розказати й попутно донести, що це за Центр, чому тварини тут знаходяться, яка їхня доля. І як варто й не варто поводитися з тваринами в місті».

Знайомство з чотирилапими приємно вразило дітей. Вони обіцяють ще приїхати в гості. Словом, усі залишилися задоволеними.

Вікторія Грищенко:
«Я гадаю, що саме такі невеличкі справи творять добро. І я сподіваюся, що ми будемо надалі робити більше і більше добрих справ».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300