Ірпінські школи розпочали проєкт «Привіт, сусід!»

272165993 425204159390659 1744040578150437166 N

У закладах загальної середньої освіти Ірпінської громади стартував проєкт «Привіт, сусід!». Учні кожної школи та ліцею прийматимуть гостей із інших закладів та знайомитимуть їх із особливостями й здобутками школярського самоврядування. Про це розповіли в управлінні освіти і науки Ірпінської міськради.

На сторінці управління у фейсбуці відзначається, що «проєкт спрямований на згуртування учнівської молоді» й на те, щоб «зробити життя учнів насиченим і цікавим».

Реалізація проєкту розпочалася зі школи №1. «Рада лідерів учнівського самоврядування Ірпінської міської територіальної громади разом із координаторами та спеціалістом управління освіти та науки Тетяною Панасюк відвідали Ірпінську спеціалізовану загальноосвітню школу I–III ст. художнього профілю №1 ім. А. С. Макаренка. Президент школи Анна Пальчиківська з помічницею Яриною Білоцерківець презентували модель учнівського самоврядування закладу освіти, поділилися досвідом організації заходів та планами на майбутнє. Щиро дякуємо адміністрації школи за теплий прийом», – йдеться в повідомленні.

Наступним презентує свій досвід учнівське самоврядування Ірпінської школи №2.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300