Ірпінську вулицю Єсеніна пропонують перейменувати на честь Анатолія Колєснікова

Photoeditorsdk Export (3)

Ірпінській вул. Єсеніна, що увійшла до списку вулиць і провулків міста, які будуть перейменовані, пропонують дати ім’я загиблого героя Анатолія Колєснікова. З такою ініціативою виступила його дружина Марина.  

«Анатолій Колєсніков – мій чоловік, мешканець Ірпеня, заступник начальника «Муніципальної варти», який загинув у березні 2022 року, захищаючи рідне місто. Світла пам’ять світлій людині. Давайте разом з вами долучимося до перейменування вулиці, на якій він проживав – Єсеніна – на вулицю ім. Анатолія Колєснікова. Тому прошу вас – напишіть лист на електронну адресу [email protected]. Тема: «Про перейменування вулиці Єсеніна». «Я, ім’я/прізвище, мешканка/мешканець міста Ірпінь, пропоную перейменувати вулицю Єсеніна в м. Ірпінь на вулицю імені Анатолія Колєснікова. Прошу взяти до уваги та розглянути мою пропозицію»», — написала Марина Колєснікова у фейсбуці.

Нагадаємо, 22 липня міський голова Олександр Маркушин опублікував перелік 35 вулиць і провулків Ірпеня й Михайлівки-Рубежівки, які пропонується перейменувати, та закликав мешканців громади надавати свої пропозиції щодо нових назв.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300