Ірпінський депутат закликав жителів міста евакуюватися

Photoeditorsdk Export (2)

Депутат Ірпінської міськради Антон Головенко закликав жителів міста, які ще не евакуювалися, зробити це за першої ж можливості.

«Отримую дуже багато звернень стосовно допомоги мешканцям, які залишись в місті. Просять воду, їжу. Допомагаємо максимально, але…. Я не втомлююсь повторювати, що при будь-якій можливості потрібно цивільним йти з міста! Через Романівку. Через річку. Всюди, де є можливість. Закликаю волонтерів максимально інформувати людей, що безпека вдома в Ірпені досить відносна… Потрібно користуватись можливістю, щоб вийти з міста, залишити нарешті свої автівки, хати, городи… Це все не коштує життя!!!» – наголосив депутат на своїй сторінці у фейсбуці.

«Для мене особисто Ірпінь – це навіть не території. Для мене Ірпінь – це, в першу чергу, люди, які повинні вижити будь-якою ціною і після перемоги повернутись!» – зазначив Головенко.

Нагадаємо, сьогодні продовжується евакуація жителів Ірпеня через мікрорайон Романівка.

Як повідомлялося, раніше волонтерка і депутатка Ірпінської міськради Зоряна Міронішена закликала всіх переконати своїх родичів і близьких евакуюватися з Ірпеня.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300