Ірпінця Володимира Яременка призначили старшим тренером жіночої збірної України з вільної боротьби

Photoeditorsdk Export 2021 11 25t203016.199

Ірпінський тренер, наставник олімпійської призерки Ірини Коляденко Володимир Яременко став старшим тренером жіночої збірної команди України з вільної боротьби. Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбуці депутат Ірпінської міської ради Антон Головенко.

«Вітаю заслуженого тренера України Володимира Яременка з призначенням на посаду старшого тренера жіночої збірної України з вільної боротьби. Пишаюсь, що такі висококваліфіковані фахівці працюють з нашими ірпінськими дітками. Дякую Володимиру за відданість роботі!» – написав депутат.

Нагадаємо, вихованка Володимира Яременка Ірина Коляденко в серпні ц. р. завоювала бронзову медаль на літніх Олімпійських іграх у Токіо. Ірина – майстриня спорту України міжнародного класу, чемпіонка Європивіце-чемпіонка світу, бронзова призерка світових першостей і чемпіонату Європи, кількаразова чемпіонка України, володарка Кубка України, переможниця і призерка низки всеукраїнських і міжнародних турнірів.

Після успішного виступу на Олімпіаді Президент України Володимир Зеленський нагородив спортсменку орденом княгині Ольги ІІІ ступеня, а її тренеру присвоїв почесне звання «Заслужений працівник фізичної культури та спорту України»


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300