Ірпінців запрошують на прем’єру фільму, присвяченого проблемі домашнього насильства

Articleimage 194008

У рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» благодійна організація «Фундація добрих справ» організовує в Ірпені прем’єрний показ документального фільму «Розірви коло». Про це повідомляється на фейсбук-сторінці співорганізатора заходу – ірпінського осередку «Асоціації жінок України “Дія”».

В анонсі зазначається, що новий фільм – «про шлях постраждалих від домашнього насильства». Ідея стрічки належить українській телеведучій і громадській діячці Маші Єфросініній, авторка сценарію та режисерка – Єлизавета Сміт.

Прем’єра відбудеться 8 грудня о 9.30 у кінотеатрі «Перун» на вул. Соборній, 105. На подію запрошені представники міської ради, служби у справах дітей та сім’ї, ювенальної поліції, шелтеру для жінок, які постраждали від домашнього насильства, громадські діячі.

Вхід безкоштовний. При собі потрібно мати «зелений» COVID-сертифікат або актуальний результат ПЛР-тесту на коронавірус.

Нагадаємо, на початку Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» на центральній площі Ірпеня відбувся ініційований «Асоціацією жінок України “Дія”. Приірпіння» флешмоб «Червоне взуття». Також у рамках акції Ірпінська міська рада та місцевий осередок «Дії» організували в школі №1 навчальний курс із протидії насильству.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300