Ірпіньводоканал отримав від німецьких благодійників автовишку «Mercedes Steiger»

294721617 2860991090870363 8165247165524633760 N

Комунальне підприємство «Ірпіньводоканал» отримало в дар від учасників німецької ініціативи «Water4Ukraine» автовишку «Mercedes Steiger». Про це повідомляється на сторінці водоканалу у фейсбуці.

«Завдяки підтримці міжнародних гуманітарних місій та небайдужих до проблем нашого комунального підприємства наш автопарк поповнюється. Відтепер наша бригада, що займається відновленням і ремонтом електричних мереж об’єктів КП «Ірпіньводоканал», може повноцінно виконувати свою роботу. Сердечно дякуємо всім благодійникам за розуміння і допомогу», – зазначається в повідомленні.

Ініціатива «Water4Ukraine» спрямована на надання допомоги водопостачальним підприємствам України, які постраждали від російської агресії. Проєкт започаткував начальник відділу корпоративних комунікацій та стратегічного маркетингу компанії з надання комунальних послуг м. Вупперталь Ельмар Тієн. Ініціативу підтримує Асоціація комунальних підприємств Німеччини та Міністерство економіки й фінансів ФРН. З українського боку координатором співпраці є КП «Львівводоканал».   

Нагадаємо, раніше Ірпіньводоканал отримав два автомобілі від Сілезького Союзу ґмін і повітів та міста Рибник (Польща).


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300