«Ірпіньводоканал» запрошує розраховуватись за послуги через «Особистий кабінет» (відео)

Надія Дроган, журналістка:

«Звичайно, ви можете взяти квитанцію, піти на пошту чи в банк і сплатити за послуги. Але у водоканалі радять зробити це простіше – через «особистий кабінет». Якщо ви не знаєте, як це зробити, ми вам розкажемо».

Валентина Кравченко, заступниця директора КП «Ірпіньводоканал»:

«У режимі карантину на сьогодні КП «Ірпіньводоканал» працює онлайн, тому сплачувати за наші послуги ми пропонуємо також онлайн – через «Приват24» і за допомогою «особистого кабінету«».

Щоб зареєструватися в «Особистому кабінеті», найперше потрібно зайти на сайт водоканалу. Одразу на головній сторінці ви побачите розділ «Особистий кабінет». Щоб у нього зайти, потрібно ввести номер вашого особового рахунку і (увага!) через тире – кодову цифру, якої у вашому рахунку немає.

Валентина Кравченко:                     

«Якщо ви не знаєте вашої кодової цифри – будь ласка, телефонуйте (067) 2198480 або пишіть  у вайбері свій особистий рахунок, і ми надамо вам відповідь, яка у вас кодова цифра».

Після цього вводите своє прізвище та символи, показані на малюнку, і все – ви в «Особистому кабінеті». На своїй абонентській картці ви побачите весь стан ваших розрахунків на перше число поточного місяця. Дуже важливо: дані показників лічильника потрібно вносити щомісяця з 20 по 25 число. Суму нарахувань за ними отримаєте наступного місяця – згідно з діючим тарифом на момент внесення показників.

Валентина Кравченко:

«У нас тут є ярличок «Приватбанку«, є ярличок «Easy Pay». Ви можете завжди скористатися цією послугою. Ви натиснули на ярличок «Приватбанку» – і можете одразу сплатити».

А щоб ще більше полегшити процедуру розрахунків онлайн, на підприємстві готують до запуску спеціальний телеграм-бот.

Валентина Кравченко:

«Дуже зручна програма буде на телефонах. Люди будуть бачити і свій обіг, і показники, і попередні показники, і що вони сплатили, і всі свої суми – і нарахувань, і сплат – і вчасно зможуть через чат-бот передавати також показники й за поточним тарифом їх сплачувати, щоб не мати заборгованості».

На сьогодні «Ірпіньводоканал» обслуговує більше 60 тисяч абонентів. Половина з них уже освоїли розрахунок онлайн і без проблем сплачують через «Особистий кабінет».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300