Ірина Коляденко розіграє «IPhone 12 Pro» серед підписників товариства «Відважних» в інстаграмі

Photoeditorsdk Export 2021 09 29t173155.535

1 жовтня о 17:00 бронзова призерка Олімпійських ігор у Токіо, чемпіонка Європи, віце-чемпіонка світу з вільної боротьби Ірина Коляденко розіграє «IPhone 12 Pro» серед підписників сторінки товариства «Відважних» у соцмережі «Інстаграм». Про це повідомила пресслужба компанії.  

Розіграш буде проведений у відділі операцій ТОВ «Відважних» у м. Буча на вул. Шевченка, 1А. Він відбуватиметься в прямому ефірі на інстаграм-сторінці «Відважних» через програму об’єктивних розіграшів «Youtogift».

Про результати розіграшу буде повідомлено на сторінках товариства «Відважних» у соціальних мережах та на офіційному сайті компанії.

Пресслужба нагадала, що товариство «Відважних» та Інвестиційна група «Molodist» подарували Ірині Коляденко власну квартиру в новобудові. Договір на квартиру в ЖК «Burgundia» борчині вручив СЕО товариства «Відважних» Володимир Співак.

Співзасновниками товариства є Володимир Співак та Володимир Карплюк. З 2010 року колектив «Відважних» побудував 17 житлових комплексів, у яких уже проживає понад 10 тисяч мешканців. Компанія створила такі проєкти в галузі нерухомості: ЖК «Новатор», «Варшавський Двір», «Rich Tоwn Буча», «Буча Квартал», «Центральний Буча», «Парковий», «Лісова Буча», «Полтавський», «Central House» тощо. ТОВ «Відважних» на 11 місяців раніше строку здало в експлуатацію ЖК «Novator Irpin» та активно будує ЖК «Burgundia», що також розташований в Ірпені. Вже найближчим часом товариство презентує новий житловий комплекс.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300