Ірина Коляденко віддала подаровану їй квартиру в Ірпені сім’ї свого тренера

Photoeditorsdk Export 2021 08 25t110007.204

Ірпінська борчиня, бронзова призерка цьогорічних Олімпійських ігор Ірина Коляденко вирішила віддати своєму тренеру Володимиру Яременку та його сім’ї квартиру, яку вона отримала в Ірпені. Про це спортсменка повідомила на своїй сторінці у фейсбуці.   

«Вчора відбулась дуже важлива та така потрібна подія в моєму житті. Губернатор Київської області Володін Василь Геннадійович вручив мені ключі від моєї квартири в моєму місті Ірпінь. Що це значить для мене? Ну, щоб Ви розуміли, я навіть своєї кімнати ніколи не мала! Так склалося моє життя. Своє власне житло – це насправді була моя мрія, не менш бажана, ніж олімпійська медаль. І ось сьогодні я тримаю право власності на однокімнатну квартиру на 41 м. кв. І вже завтра я б могла розпочати ремонтні роботи. Але…. Але за всіма моїми перемогами стоїть ще одна людина. Це мій тренер, з яким я працюю протягом восьми років, який не тільки мене тренує, а й завжди був поряд. Так, було нелегко. Ну, щоб ви розуміли, був такий час, що він мені купував одяг. Його маленька донька Тетяна та його дружина не бачать його місяцями, тому що він постійно зі мною на зборах. Знаходив кошти, щоб підтримати мене в першу чергу. Не маючи свого власного житла! Я дуже ціную весь вклад свого тренера в мене. Я розумію, на які жертви він йшов заради цієї перемоги. І хоч у нашій країні, на жаль, тренерів залишають поза увагою, але я все ж хочу сказати своєму тренеру «ДЯКУЮ»!!! І віддати подаровану мені квартиру заслуженому тренеру України Володимиру Васильовичу Яременку. Ви її заслужили! А я продовжую мріяти та працювати над втіленням своїх мрій. А Ви мені, як завжди, допоможете», – написала Ірина.

Нагадаємо, 22-річна Ірина Коляденко завоювала бронзову медаль на Олімпійських іграх у Токіо 4 серпня. Ірина – майстриня спорту України міжнародного класу, чемпіонка Європивіце-чемпіонка світу, бронзова призерка світових першостей і чемпіонату Європи, кількаразова чемпіонка України, володарка Кубка України, переможниця і призерка низки всеукраїнських і міжнародних турнірів.

17 серпня Президент України Володимир Зеленський вручив Ірині Коляденко орден княгині Ольги ІІІ ступеня, а Володимиру Яременку присвоїв почесне звання «Заслужений працівник фізичної культури та спорту України». 

                                                              
Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

Учні ІЛІТ говорили про життєвий вибір із письменницею й журналісткою Оленою Пшеничною (відео)

25 Apr 19:56

Детальніше
Представники Ірпеня долучились до обговорення проблемних питань підтвердження права власності за зруйноване житло

25 Apr 19:43

Детальніше
Артем Гурін та його родина отримали 300 000 грн матеріальної допомоги, - протоколи комісії

25 Apr 18:35

Детальніше
Добудова медичного центру на вулиці Садовій в Ірпені почнеться уже в найближчі тижні (відео)

25 Apr 11:15

Детальніше
Мешканців Гостомельської громади запрошують на безкоштовне тренування

25 Apr 10:34

Детальніше
«Modern Theatre» в Ірпені покаже виставу «Повія» за мотивами роману Панаса Мирного

24 Apr 18:53

Детальніше
В Ірпінській громаді створюють комісію з інвентаризації зелених насаджень

24 Apr 16:46

Детальніше
Ірпінці доєдналися до естафери «Біг заради гармонії»

24 Apr 12:20

Детальніше
Всі новини
300x300