Ірину Коляденко запросили до складу Молодіжної ради при Президентові України

Photoeditorsdk Export 2021 08 26t122911.621

Народний депутат України, голова політичного руху «Зе!Молодіжка» Олександр Санченко запросив ірпінську борчиню, бронзову призерку Олімпіади Ірину Коляденко до складу майбутньої Молодіжної ради при Президентові України. Про це він заявив сьогодні під час нагородження Ірини та її тренера Володимира Яременка в Ірпінській міськраді.

«Незабаром буде створюватися Молодіжна рада при Президентові України. За задумом Президента, туди мають увійти знакові люди з різних сфер. Запрошую Ірину Коляденко долучитися до Молодіжної ради при Президентові, тому що у сфері спорту вона є знаковою людиною, і це буде гарною планкою для всіх інших кандидатур, які долучаться до цієї ради», – сказав Олександр Санченко.         

Він наголосив, що приклад Ірини Коляденко, яка виборола олімпійську медаль, надихає молодь. «Це приклад молодої людини, яка поборола себе, ті травми, які були, й досягла успіху. Це те, чого нам не вистачає в цілому як молоді, як країні, й тепер у нас є плюс один приклад, на який можна рівнятися, і це дуже цінно. Водночас є дуже важливим приклад поваги та розуміння, що той результат, який є, здобутий у тому числі за рахунок і за підтримки тренерів», – зазначив депутат.

Він також високо оцінив підтримку, яку Ірина Коляденко отримує від керівництва міста. «Я впевнений, що за рахунок такої консолідованої підтримки міста в Ірпеня є шанси на наступних Олімпійських іграх мати ще більше медалей і, що не менш важливо, мати ще більше молоді, яка займається спортом», – підкреслив парламентар.

Нагадаємо, директор Інвестиційної групи «Molodist» і СЕО товариства «Відважних» Володимир Співак та Ірпінський міський голова Олександр Маркушин вручили Ірині сертифікат на квартиру в Ірпені. Це сталося після того, як спортсменка вирішила віддати своєму тренеру квартиру, подаровану їй напередодні головою облдержадміністрації.

Також сьогодні перед сесією міської ради Олександр Маркушин вручив Ірині Коляденко та її наставнику Володимиру Яременку сертифікати на 100 тис. грн. Крім того, мер виступив із ініціативою щодо присвоєння Ірині звання Почесної громадянки міста Ірпінь.

Нагадаємо, 22-річна Ірина Коляденко завоювала бронзову медаль на Олімпійських іграх у Токіо 4 серпня. Ірина – майстриня спорту України міжнародного класу, чемпіонка Європивіце-чемпіонка світу, бронзова призерка світових першостей і чемпіонату Європи, кількаразова чемпіонка України, володарка Кубка України, переможниця і призерка низки всеукраїнських і міжнародних турнірів.

17 серпня Президент України Володимир Зеленський вручив Ірині Коляденко орден княгині Ольги ІІІ ступеня, а Володимиру Яременку присвоїв почесне звання «Заслужений працівник фізичної культури та спорту України». 

                                                              
Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300