Іспанська благодійна організація передала Ірпеню «фургон незламності» (відео)

В Ірпені з’явився ще один «пункт незламності». На колесах. Попри те, що це – фургон, його наповнення аніскілечки не відрізняється від звичайних пунктів обігріву. Світло, інтернет, кава. А ще – вуличний газовий обігрівач. Тут є усе необхідне, щоб у разі вимкнення електроенергії у місті, люди змогли зарядити свої гаджети та зігрітися.

Мобільний пункт обігріву передбачає розміщення людей, як всередині у фургоні, так і ззовні – за розкладним столиком. Тут вже встигли почастуватися чаєм зі смаколиками мешканці найбільш постраждалого в Ірпені мікрорайону СМУ.

Марія, мешканка Ірпеня:

«Ось поряд наш дім і ми тут живемо. Вийшли на вулицю подивилися що машина тут».

Людмила, мешканка Ірпеня:

«Дякуємо за чай, шоколадки, печиво. Ще деякі крупи людям дали, хлібчик дають. Дуже вдячні!».

Мобільний пункт обігріву Ірпінській громаді передала іспанська благодійна організація «Juntos por la vida» за сприяння ірпінського благодійного фонду «Фундація добрих справ».

Поки що конкретного графіку роботи фургону незламності немає. Втім, волонтери зазначають, авто курсуватиме всіма вулицями Ірпеня.

Надія Філімонова-Скрипка, засновниця БФ «Фундація добрих справ»:

«Цю машину облаштовували далеко в Іспанії у місті Валенсія, прикладаючи до цього серце і зусилля. Для того, щоб ця машина була максимально корисною у нашому місті. Будемо дивитися, де він треба – і туди поїде. На те він і мобільний, що може за пів години розміститися у будь-якому місці і бути абсолютно автономним».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300