1

ITV започаткувало благодійний спецпроєкт «Допоможи конкретній людині»

584

Інформаційне агентство ITV започаткувало новий спецпроєкт із промовистою назвою «Допоможи конкретній людині». Його мета – розповідати про жителів Ірпеня і Приірпіння, яких спіткало лихо і які потребують нашої з вами посильної допомоги.    

«Це соціальна ініціатива нашої редакції. Маючи в руках інструменти масового інформування, хочемо більше підтримувати земляків, яким необхідне дороговартісне лікування, чи які, приміром, залишилися без даху над головою після пожежі, – розповідає головний редактор ITV Людмила Лозова. – Ми й раніше готували подібну інформацію, але тепер робитимемо це більш системно. На нашому сайті з’явився окремий розділ «Допоможи конкретній людині», в який можна потрапити за допомогою банера, розміщеного у верхній частині сайту».    

Для того, щоб журналісти ITV розповіли про вашу проблему, треба написати до редакції на електронну пошту [email protected] або надіслати повідомлення на сторінці «Інформаційне агентство ITV» в соцмережі «Фейсбук». Для публікації потрібно надати підтверджуючі документи.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300