Із червоними черевичками – на центральну площу: ірпінські жінки проведуть флешмоб проти насильства

Photoeditorsdk Export 2021 11 24t134518.645

У четвер, 25 листопада, в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» в Ірпені на Київщині відбудеться вже традиційний жіночий флешмоб, учасниці якого принесуть на центральну площу міста червоне взуття. Про це повідомила громадська організація «Асоціація жінок України «Дія». Приірпіння».

«Щорічно в Україні з 25 листопада до 10 грудня включно проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Мета акції – привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок. Саме тому ми закликаємо небайдужих жінок, лідерок громадської думки, активісток долучитися до Всеукраїнської акції та виставити разом з нами червоні черевички на знак протесту проти домашнього насильства. Ця акція – заклик не боятися говорити про свої проблеми, бо лише так їх можна подолати», – зазначається на сторінці організації у фейсбуці.   

Флешмоб буде проведений об 11:00 біля пам’ятника Т. Шевченку.

Нагадаємо, з ініціативи голови ГО «Асоціація жінок України «Дія». Приірпіння», депутатки міської ради Віолетти Дворнікової в Ірпені реалізовується муніципальна програма сімейної безпеки та інклюзії «Свідома громада», аналогів якої немає в Україні. Програма передбачає заходи з запобігання домашньому насильству й булінгу та допомогу жертвам насильства.

                                                                   
Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300