Із міського бюджету профінансують ремонт, реконструкцію й будівництво низки об’єктів

виконком Попсуй

Виконавчий комітет Ірпінської міської ради на своєму сьогоднішньому засіданні ухвалив рішення про чергове виділення коштів на ремонт, реконструкцію та будівництво низки соціально важливих об’єктів.

Зокрема, за поданням комунального підприємства «Управління житлово-комунального господарства «Ірпінь» було вирішено затвердити кошторисну документацію заміни вікон у місцях загального користування в житловому будинку по вул. Соборній, 1/4, облаштування пішохідних доріжок біля будинків №52-а, №54 і №65 по вул. Котляревського та капітального ремонту автобусної зупинки з облаштуванням зупиночно-посадочних майданчиків на перехресті вулиць Соборної й Тургенєвської.

«Це біля 2-ї школи. Школа звернулася, просила для дітей зробити зупинку, але там немає «кишені». Ми вже придбали зупинку, і перед її встановленням будемо робити цю «кишеню», – пояснив перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин.

Також на пропозицію комунального підприємства «Ірпіньжитлоінвестбуд» міськвиконком затвердив проектно-кошторисну документацію капітального ремонту доріг по вул. Пилипа Орлика та по вул. Єрощенка (від буд. №15 до вул. Достоєвського), дороги й тротуару по вул. Пушкінській (від буд. №29 до вул. Університетської), тротуару по вул. Пушкінській (від вул. Лисенка до вул. Університетської), мереж зовнішнього освітлення на тій же вулиці (від буд. №60-а до буд. №60-п), житлових кімнат у гуртожитку по вул. Тургенєвській, 104-а, а також приміщень молочного і м’ясного цехів їдальні школи №13 у Гостомелі та її навчальних класів.

Крім того, було затверджено проектно-кошторисну документацію будівництва й облаштування пішохідних переходів на вулицях Громадянській, Пушкінській і Виговського, будівництва свердловин на набережній та озеленення вхідної групи набережної біля вул. Підгірної, реконструкції артезіанської свердловини по вул. Чехова та зовнішньої водопровідної мережі по вул. Соборній (від вул. Матросова до вул. Єрощенка), будівництва вуличного освітлення від буд. №3 до буд. №18 по вул. Залізничній у селищі Коцюбинському.  

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

Молодіжний парламент Ірпеня співпрацюватиме з Освітньою академією "UAdvise" (відео)

18 Apr 20:38

Детальніше
Як зацікавити дитину українськими міфами: Нік Лисицький презентує новий мультивсесвіт за мотивами української міфології

18 Apr 16:05

Детальніше
Мільйон в Ірпені й триста тисяч в Обухові: скільки заробляють "земельники" у міськрадах Київщини

18 Apr 15:46

Детальніше
В Ірпені відкрилася міні-виставка картин «Ірпінь: поранений, але нескорений»

18 Apr 14:54

Детальніше
Діток з Ірпінської громади запрошують на майстер-клас з розпису писанок

18 Apr 14:38

Детальніше
У Бородянці плестимуть маскувальні сітки

18 Apr 13:47

Детальніше
В Ірпені провели навчальні заняття з тактичної підготовки для учасників «Джури»

18 Apr 10:45

Детальніше
Як отримати податкові знижки розбиралися в ірпінському просторі «Вільна» (відео)

17 Apr 21:00

Детальніше
Всі новини
300x300