Карплюк показав, як виглядає парк дерев’яних скульптур в Ірпені

Покр1

Найбільший в Україні парк дерев’яних скульптур знаходиться в Ірпені. У «Покровському» розташовано кілька десятків авторських дерев’яних фігур тварин, птахів, героїв улюблених мультфільмів, козаків, янголів та інших міфічних істот. У створенні цього унікального місця відпочинку взяли участь майстри з різних регіонів України. Про те, як в Ірпені з’явився парк «Покровський», розказав кандидат у народні депутати України, лідер партії «Нові обличчя» Володимир Карплюк в рамках свого авторського проекту «Ірпінь: історія успіху».

Восьму частину своєї відеорозповіді політик традиційно опублікував на Facebook.

«Три роки тому, у червні 2016-го, ми відкрили в Ірпені особливе, унікальне місце – парк “Покровський”. Це парк дерев’яних скульптур. Їх тут – кілька десятків. Фігури створювали майстри з різних регіонів України: Рівненщини, Київщини, Чернігівщини, Харківщини, Івано-Франківщини, Закарпаття. Я дуже люблю цей парк, як і багато ірпінчан та гостей нашого міста» — написав він у своєму коментарі до фільму.

Будівництво «Покровського» тривало всього два місяці – з квітня по червень 2016-го року. Ландшафт парку лишився максимально природнім. У ньому крім унікальних авторських дерев’яних фігур розташовані майданчики для дітей різного віку та спортивний комплекс. Усі вони пов’язані між собою парковими алеями.

Нагадуємо, минулу серію проекту «Ірпінь: історія успіху» Володимир Карплюк присвятив ірпінській Площі творчості. Раніше в рамках свого авторського проекту він розказав про парки Незнайка, Правика та Письменників, Центральну площу та міський стадіон «Чемпіон».

Як відомо, лідер партії «Нові обличчя» Володимир Карплюк є кандидатом в народні депутати України по 95-му одномандатному округу на позачергових парламентських виборах, які відбудуться 21 липня 2019 року.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300