Карплюк виграв суд у Луценка. Офіс Генпрокурора зобов’язаний спростувати заяву Луценка

9 Main

3 березня Печерський районний суд міста Києва задовольнив позов Володимира Карплюка до Офісу Генерального прокурора України та Юрія Луценка і зобов’язав Офіс Генпрокурора спростувати недостовірну інформацію.

За два дні до парламентських виборів 2019 року Генпрокурор Юрій Луценко приїхав в Ірпінь з камерою телеканалу «1+1» і облив інформаційним брудом ексмера Ірпеня Володимира Карплюка. Тоді Карплюк оскаржив звинувачення Луценка в судовому порядку, і 3 березня 2021 року Печерський райсуд Києва зобов’язав Офіс Генпрокурора не пізніше місяця спростувати недостовірну інформацію шляхом розміщення в сюжеті ТСН повідомлення про спростування з заголовком «Спростування недостовірної інформації стосовно Карплюка Володимира Андрійовича» та з викладенням вступної й резолютивної частини рішення суду.

При цьому суд стягнув з Офісу Генпрокурора на користь Володимира Карплюка 1536 грн 20 коп. судового збору. Стягнений на свою користь судовий збір Карплюк планує передати «Службі захисту і лікування тварин» Ірпінської міськради.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300