Керівник Ірпінського центру первинної меддопомоги: «Наш центр – один із найкращих у Київській області»

135185368 185973393233929 426039102001441659 N

Ірпінський міський центр первинної медико-санітарної допомоги може вважатися одним із найкращих на Київщині. Про це, підбиваючи підсумки минулого року, написав на своїй сторінці в соцмережі керівник закладу Андрій Левківський.

Він зазначив, що 2020-й був роком «виклику для медичної системи світу, яка працювала на межі кризи, пікового навантаження та кадрового дефіциту».

«Наш центр – не виняток: тяжкий рік для нашого колективу, але, незважаючи на кризу, нам вдалося втримати ситуацію та гідно завершити рік. За показниками роботи наш центр впевнено може вважатись одним з найкращих у Київській області», – наголосив Левківський.  

Він навів основні показники діяльності закладу:

  • з сімейними лікарями, терапевтами й педіатрами, які працюють у центрі, укладено 96467 декларацій;
  • у структурі центру діють 9 амбулаторій, 2 з яких були відкриті у 2020 році;
  • у закладі працюють 87 лікарів і 92 медичні сестри; 13 лікарів і 15 медсестер вдалося залучити у 2020 році;
  • протягом року було проведено понад 300 тис. консультативних прийомів та понад 3 тис. консультацій надано пацієнтам удома;
  • виконано понад 18 тис. ПЛР-тестувань на COVID -19; більш ніж у 6 тис. випадків виявлено захворювання;
  • дохід закладу вдалося збільшити на 30%;
  • середня заробітна плата в закладі на кінець року становила 14470 грн, що на 20% більше, ніж у попередньому році.

«Незважаючи на всі труднощі, ми продовжили роботу над покращенням надання медичної допомоги, впровадженням комп’ютерних технологій у закладі та налагодженням належного сервісу. Вдячний своєму колективу за самовіддану працю та всім, хто підтримував нас протягом року! Сподіваюсь, що… у наступному році ми зможемо приділяти більше уваги медичним питанням, які не пов’язані з пандемією», – відзначив Андрій Левківський.

Нагадаємо, в середині грудня в Ірпінському міському центрі первинної медико-санітарної допомоги почали осучаснювати роботу реєстратур амбулаторій. Для реєстраторів провели перший тренінг. За словами Андрія Левківського, мета новації – «кардинально змінити підходи до роботи реєстратури та перейти від “совкових реєстраторів” до адміністраторів медичного центру».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300