Керівник Ірпінської лікарні спростував фейки щодо медзакладу (відео)

Photoeditorsdk Export 2020 04 06t160726.641

Директор Ірпінської центральної міської лікарні Антон Довгопол спростував фейки «активістів» щодо медзакладу та закликав їх відмовитися від провокацій у нинішній складний період. Про це він зазначив у своєму відеозверненні.

«Сьогодні трапився такий інцидент. У лікарню приїхав «активіст» Антон Гура. Я так розумію, мета його була — записати провокаційний матеріал стосовно нашого закладу. Хочу подякувати: він подарував нам засоби індивідуального захисту — якусь кількість масок (до 10—20 штук). Але спростую деякі фейки», — сказав Антон Довгопол.

«Перше. У своїх зверненнях він (Гура) каже, що ми будуємо інфекційне відділення, яке буде розраховане на якісь VIP-палати й VIP-категорії. Це все неправда, ми будуємо інфекційне відділення для жителів нашого регіону. Друге. Лікарня дійсно забезпечена засобами індивідуального захисту. Але враховуючи практику інших країн, я розумію, що цих засобів недостатньо. Тому ми активно проводимо роботу, щоб доукомплектувати лікарню засобами індивідуального захисту. І в цьому бере участь спільно вся громада нашого регіону, допомагає місцевий бюджет, і, звичайно, ми розраховуємо на допомогу області й держави. Третє. На даний момент лікарня не є опорною, яка б надавала допомогу пацієнтам із COVID-19. Але інфекційне відділення, яке буде добудоване й відкрите на цьому тижні, буде забезпечене обладнанням — апаратами штучної вентиляції легень і всім решта, і це дасть змогу надавати якісну медичну послугу. І ми будемо претендувати на те, щоб наші жителі лікувалися саме у нас», — розповів очільник лікарні.

«Зараз дуже велике навантаження, бо дуже багато завдань. І от такі псевдоактивісти, які приїздять і підривають репутацію персоналу й імідж лікарні — вони недоречні в такий тяжкий час», — наголосив Антон Довгопол.

Натомість, за його словами, лікарня готова прийняти допомогу від активістів, які хочуть і бажають допомогти — «незалежно від партійних кольорів і приналежності».

«Ще раз прошу вас: не звертайте увагу на таких осіб, дотримуйтесь правил карантину. І знайте: все, що ми робимо, ми робимо для вас», — додав директор лікарні.  

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

В Ірпінському ліцеї №1 встановили сонячну електростанцію (відео)

Сьогодні, 17:03

Детальніше
Громади Київщини отримали нові сміттєвози від Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні

Сьогодні, 16:25

Детальніше
В Ірпені покажуть виставу «Повія» за мотивами роману Панаса Мирного

Сьогодні, 16:19

Детальніше
У дитсадку "Піноккіо" в Бородянці встановлять сонячні панелі (відео)

Сьогодні, 13:07

Детальніше
В Ірпені відбудеться цикл майстер-класів «Великодні майстерки»

Сьогодні, 12:57

Детальніше
Молодіжний парламент Ірпеня співпрацюватиме з Освітньою академією "UAdvise" (відео)

18 Apr 20:38

Детальніше
Як зацікавити дитину українськими міфами: Нік Лисицький презентує новий мультивсесвіт за мотивами української міфології

18 Apr 16:05

Детальніше
Мільйон в Ірпені й триста тисяч в Обухові: скільки заробляють "земельники" у міськрадах Київщини

18 Apr 15:46

Детальніше
Всі новини
300x300