Компанія «Ecosoft» долучилася до реконструкції інфекційного відділення Ірпінської лікарні

Photoeditorsdk Export 2020 04 09t192351.509

Українська компанія «Ecosoft», центральний офіс якої знаходиться в Ірпені, взяла участь у фінансуванні реконструкції інфекційного відділення Ірпінської центральної міської лікарні. Компанія вже розпочала виробництво в Ірпені антисептиків і невдовзі розпочне виготовлення захисних масок.

Як повідомили в компанії, «Ecosoft» приєднався до ініціативи голови Інвестиційної ради Ірпеня Володимира Карплюка та покрив витрати на встановлення вікон і дверей у відділенні. Також завдяки «Ecosoft»розпочато монтаж складної системи доочищення води для потреб медзакладу. Крім того, сформовано спільне (сумісно з ініціативою бізнес-спільноти «CEO Club Ukraine») замовлення на захисні костюми, маски та рукавички для забезпечення лікарів як Ірпінської лікарні, так і інших закладів охорони здоров’я України.

«Ми вважаємо, що протидія розповсюдженню вірусу в даний момент є надзвичайно важливою і терміновою, тому ми активно долучились до підготовки медичних закладів для лікування хворих. Ми сподіваємося, що наш досвід на Київщині стане прикладом для представників бізнесу в інших областях України. Разом ми зможемо врятувати більше людських життів та швидше вивести країну з економічної кризи!» – зазначив CEO компанії «Ecosoft» Андрій Мітченко.

Також компанія налагодила в Ірпені власне виробництво антисептиків для дезінфекції рук і поверхонь, що дозволило надавати допомогу місцевому населенню, а також співробітникам та партнерам «Ecosoft». Наразі в компанії працюють над налагодженням виробництва в Ірпені захисних масок.

Окрім допомоги громаді Ірпінського регіону, компанія також сприяє протидії поширенню COVID-19, забезпечуючи необхідним медичним обладнанням київські лікарні. Зокрема, «Ecosoft» закупив високотехнологічні апарати для штучної вентиляції й діагностики хвороб легенів.

Нагадаємо, що «Ecosoft» є українською компанією-виробником обладнання для очищення води. Вона була заснована в Ірпені в 1991 році. У грудні 2018 року «Ecosoft» приєднався до групи компаній BWT і став надійним виробником і постачальником інноваційних та доступних продуктів для фільтрації води в Європі й по всьому світу. «Ecosoft» є одним із найбільших платників податків у місті Ірпінь. Компанія неодноразово відзначалася міською владою як соціально відповідальне підприємство.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300