Компанія «Ecosoft» пишається перемогою команди BWT у «Формулі-1» (фото)

Photoeditorsdk Export 2020 12 09t163728.849

Команда BWT перемогла в Гран-прі чемпіонату «Формула-1». Змагання відбулися 4–5 грудня на міжнародному автодромі Бахрейну. Болід Серхіо Переса прийшов до фінішу першим, а Ленс Стролл став третім. Про це повідомили на офіційному сайті компанії «Ecosoft», яка входить у холдинг компаній BWT.

«Ми надзвичайно пишаємося цією перемогою! Рожеві боліди команди BWT взяли одразу два призові місця, і це вищий клас! Великий спорт і якісна чиста вода – речі нерозривно пов’язані. Виводячи рожевий корпоративний колір компанії BWT на п’єдестал, ми ще раз нагадуємо всьому світові про важливість збереження води та використання сучасних енергоефективних технологій для її очищення», – зазначає бренд-менеджер BWT в компанії «Ecosoft» Ірина Чмелюк.

Австрійська компанія BWT, провідна європейська корпорація в галузі технологій очищення води, підписала договір про партнерство з командою «Формули-1» «Sahara Force India» у 2017-му. Вперше боліди рожевого кольору Серхіо Переса та Ленса Стролла виїхали на автодром під час Гран-прі Австралії в Мельнбурні. Крім того, BWT є спонсором і в інших видах великого спорту, зокрема в лижному спорті та футболі.

«Рушійною силою наших зобов’язань живиться пристрасть до ідеальної води з кожною краплею, що протікає через нашу продукцію, а також пристрасть наших спортсменів до досягнення найкращих результатів на автодромах, гірськолижних схилах, стадіонах та іподромах цього світу», – наголошують у компанії BWT.

Нагадаємо, компанія «Ecosoft», виробничі потужності якої розташовані в Ірпені на Київщині, приєдналася до світового лідера – європейського виробника обладнання з очищення води – австрійського холдингу «BWT-Group» – у грудні 2018 року. Завдяки цьому об’єднанню «Ecosoft» розширив асортимент своєї продукції, збільшив міжнародний ринок збуту та отримав можливість обмінюватися досвідом із провідними компаніями, які працюють у галузі очищення води.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300