Компанія «Ecosoft» установила в Ірпені ексклюзивні водомати (відео)

І знову — вперше в Україні. В Ірпені в Парку Незнайка компанія «Ecosoft» установила ексклюзивні водомати. Таких у публічному доступі немає більше ніде. Тепер кожен, хто гуляє, відпочиває чи займається спортом у парку, може легко отримати очищену смачну воду.

Олексій Пільгуй, промисловий дизайнер:
«Необхідно було зробити автомат, який давав би людям смачну воду. Була задіяна купа людей: команда конструкторів, розробників, айтішників. Треба було знайти компроміс між зовнішнім виглядом, обслуговуваністю, сервісом, і після довгих розробок хочеться сподіватися, що нам вдалося зробити красивий продукт, яким буде зручно й цікаво користуватися».

Ростислав Мудрик, директор департаменту з розвитку бізнесу «Ecosoft»:
«Автомат обладнано сучасною системою очищення води — установлена система зворотного осмосу. Потім очищену воду ми збагачуємо корисними мінералами, а саме магнієм та кальцієм. Потім вода, перед тим, як потрапити в пляшечку наших гостей, проходить стадію ультрафіолетового знезараження».

Водомат не лише дуже сучасний на вигляд, але й високотехнологічний всередині. Його розробили так, щоб кожен міг максимально швидко наповнити свою багаторазову пляшку водою. Вона може бути звичайної температури, охолоджена або охолоджена з газом.

Юлія Осінська, журналістка:
«Насправді, щоб отримати воду з цього водомата, достатньо зробити кілька простих рухів. Отже, ставимо пляшку, запускаємо водомат, обираємо тип води, обєм, який нам потрібен, підтверджуємо і чекаємо на воду».

Зараз водомати «Ecosoft» працюють у тестовому режимі. Тож поки що воду можна набирати безкоштовно. У подальшому, кажуть у компанії, встановлять символічну ціну, яка буде значно нижчою за воду в одноразових пластикових пляшках.

Ростислав Мудрик:
«Вода з таких автоматів є дуже здоровою альтернативою води в пластику. Тому що всі ми повинні задуматися про те, що, купуючи один літр води, ми купуємо приблизно 35 грамів пластику. І якщо ми купуємо воду в цьому автоматі, то за рік такий автомат захищає наші парки й нашу планету майже від трьох тисяч кілограмів пластику».

На сьогодні в Парку Незнайка в Ірпені встановлено два ексклюзивні водомати «Ecosoft». Шукайте їх поруч із кав’ярнею «Тераса» та на території мотузкового парку «Панда».

Ростислав Мудрик:
«Далі — наступні парки Ірпеня. І в нас є також багато інших планів, якими будемо ділитися по мірі їхньої реалізації. Але наша мета — зробити так, щоб Ірпінь залишався таким самим чистим містом, містом без пластику, а також містом смачної води від «Ecosoft».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300