Компанія «Ecosoft» завершила процес об’єднання з австрійським холдингом BWT і провела ребрендинг

Photo 2020 08 18 12 33 27

У серпні 2020 року ірпінська компанія «Ecosoft» успішно завершила процес об’єднання з групою компаній австрійського холдингу BWT. Останнім етапом процесу став ребрендинг «Ecosoft». 

Головною метою ребрендингу була візуалізація єдиного стилю — щоб кожен споживач міг легко ідентифікувати та обрати товари компаній групи BWT/«Ecosoft» у будь-якій точці світу.

«Зміна логотипу відіграє важливу роль в об’єднанні культур компаній та сигналізує про нові плани й великі перспективи, — зазначають на підприємстві. — Завдяки лідерству BWT на світовому ринку компанія «Ecosoft» закріпила та посилила свої позиції надійного виробника, постачальника, партнера для фахівців із очищення води в Європі й по всьому світу».

При цьому наголошується, що мова йде не лише про настільні фільтри, а й про великі промислові системи очищення води для індустріального сегмента ринку.

«Високі стандарти виробництва, беззаперечна якість продукції та найвищий рівень сервісу — це головні фактори у відносинах між компанією та клієнтами», — підкреслює директор «Ecosoft» із маркетингу Іван Філіппов.

Слід зазначити, що до BWT Group також входить виробник фільтрів для води «Barrier», тож тепер компанія «Ecosoft» є офіційним представником продукції брендів «Barrier» і BWT в Україні.

У компанії зауважують, що споживачам продукції «Ecosoft» не слід хвилюватися про якість виробів. Навпаки, зі злиттям компаній «Ecosoft» значно збільшив асортимент високоякісних продуктів і сьогодні пропонує споживачам безліч різноманітних глечиків-фільтрів «Barrier», систем очищення води BWT, а також великий ряд продукції для басейнів, самі басейни, СПА, рішення для водопідготовки в сегменті HoReCa.

«Ecosoft» — це все найкраще для вас, вашого дому та вашого бізнесу!» — запевняють у компанії.

Нагадаємо, «Ecosoft» уже майже 30 років виготовляє фільтри для води. Щодня тут виробляється близько тисячі фільтрів зворотного осмосу, а за рік — понад сто тисяч фільтрів-глечиків. Продукцію підприємства продають вже у 50-ти країнах світу, і вона відповідає всім міжнародним стандартам якості.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300