Компанія «Планета Пластик» оголосила фотоконкурс для дітей на тему любові до планети

Photoeditorsdk Export 2020 05 25t150720.767

До Дня захисту дітей ірпінська компанія «Планета Пластик» організувала фотоконкурс на тему любові до своєї планети. 10 дітей, світлини яких переможуть у змаганні, отримають подарунки.

«Друзі, до Дня захисту дітей проводимо мініконкурс, у якому хочемо подарувати вашим діткам 10 цікавих книжок про нашу прекрасну планету», — зазначається на сторінці підприємства в соцмережі.

Щоб узяти участь у конкурсі, потрібно:
 
1. До 31 травня включно розмістити на своїй сторінці у фейсбуці пост із хештегом #люблюсвоюпланету та з фото дитини, яке б символізувало любов до планети.

2. У своєму пості тегнути фейсбук-сторінку Planeta Plastіc. Це допоможе організаторам знайти всі фото учасників.

3. Бути підписаним/підписатися на сторінку Planeta Plastic.

«1 червня 2020 р. ми рандомно оберемо 10 учасників, яким і подаруємо ці чудові книжки «Дитяча енциклопедія планети Земля». Чекаємо ваших фото з нетерпінням», — наголошується в повідомленні.

ТОВ «Планета Пластик» — виробник високоякісної полімерної продукції для сільського господарства та аграріїв, для будівельної та харчової галузей. Компанія співпрацює з 12-ма країнами світу на 3-х континентах та має понад 100 сертифікованих дилерів по Україні.

Продукція компанії виготовляється з сировини передових світових виробників полімерів (таких як «Ampacet» (Бельгія), «Sabic» (Саудівська Аравія), DOW (США), «Slovnaft» (Словенія) тощо) та відповідає європейським стандартам якості. Продукція компанії успішно пройшла екологічну сертифікацію і отримала знак екологічного маркування в Україні згідно з міжнародним стандартом ISO 14024. Це означає, що, обираючи продукцію, виготовлену ТОВ «Планета Пластик», споживач отримує продукт, який є безпечним для довкілля і здоров’я людини.

Підписуйтеся на новий Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300