Комунальний провайдер «Х-net» модернізував інтернет у школах Ірпеня (відео)

Комунальне підприємство «Ірпінькомунікаціясервіс», відоме ще як «Х-net», завершило модернізацію інтернету в усіх школах Ірпеня. Проєкт «Інтернет у кожен клас» почали реалізовувати навесні цього року.

Артем Калічка, директор КП «Ірпінькомунікаціясервіс»:
«До нашої модернізації технічна можливість користування інтернетом була в кабінеті директора та в учительській, а ми розвели інтернет у кожен клас. До того ж, ми в кожній школі зробили безшовний вай-фай».

Іван Пташник, директор Ірпінської школи №17:
«У нас нормальний інтернет – 5G. Є в нас дві лінії: одна лінія – для дітей, а друга – окремо для педагогів. Так, щоби вони не перетиналася й не падала швидкість інтернету». 

Директор Ірпінської  17-ї школи Іван Пташник зауважує: надійний  інтернет дуже важливий для якісного навчального процесу. Наприклад, зараз у них у кабінетах географії та фізики розпочинають  установлювати сучасне обладнання – інтерактивні дошки, комп’ютери і навіть  інтерактивний  мікроскоп. І таке обладнання місто придбало для кожної школи. Але без якісного інтернету забезпечити повноцінну його роботу було б неможливо.

Іван Пташник:  
«У нас дуже суперовий інтернет, тому дякуємо, що комунальне підприємство «Х-net» працює в нашій школі».

Найпершими змогли оцінити результати модернізації інтернету вчителі інформатики, адже вони повсякчас працюють із електронними підручниками. І тут без якісного інтернету – ну ніяк.

Любов Красюк, учителька інформатики Ірпінської школи №17:
«Інтернет повинен бути дуже якісний і дуже гарний, щоб працювати з ними».

Артем Калічка:
«Ми будуємо якісні мережі, а якщо трапляються якісь недоліки, то ми максимально швидко їх ліквідовуємо».

Якісний інтернет від комунального провайдера ірпінські школи отримують за спеціальним соціальним тарифом. На підприємстві кажуть – таким же надійним інтернетом за розумною ціною вони забезпечують не лише школи, але й усіх своїх абонентів.

Артем Калічка:
«Наша компанія в цей кризовий рік спромоглася підключити майже дві тисячі абонентів. І це дуже високі показники темпів росту інтернет-провайдера».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300