Комунальники Ірпеня дякують Мінсоцполітики за забезпечення паливом (відео)

Валентина Миколаївна обнуляє табло і готує систему до заправки наступного транспорту. На Ірпіньводоканалі її жартома називають «королевою бензоколонки». Під контролем цієї жінки – кожен літер палива, призначеного для забезпечення автопарку підприємства.

Валентина Конюхова, завідуюча складом КП «Ірпіньводоканал»:
«Скільки потрібно, головний механік записує, а я відпускаю. Навіть літрів 400 й 500 може бути або й більше на добу».

Сергій Володимирович щойно залив у бак 15 літрів дизпалива. Каже – працюватиме недалечко, і цього вистачить. Коли виїжджатиме подалі, заправлятиме більше. Його екскаватор майже щодня працює на поривах трас, які залишили після себе російські окупанти.

Сергій Кот, оператор екскаватора:
«Виїжджали в Гостомель у військове містечко, там пориви були, багато розбомбили наших трас. І в основному по місту розгрібаємо металолом, вантажимо все згоріле».

В Ірпіньводоканалі зазначають – тепер потреба в паливі значно більша, ніж була до війни. Адже, окрім виконання основних функцій, підприємство займається ще й ліквідацією наслідків бойових дій.

Артур Загодіренко, директор КП «Ірпіньводоканал»:
«У нас на підприємстві кожного дня виїжджає близько 40 одиниць техніки – відповідно, всіх їх потрібно заправляти пальним. Нам дуже допомогла державна програма Мінсоцполітики, яка надала нам саму заправку і, відповідно, надала до неї пальне. Тому ми дуже їм вдячні за надану допомогу».

Не простоює без пального й жодна машина комунального підприємства «УЖКГ «Ірпінь»». Щоб безперебійно виїжджати на відновлення міста, щодня потрібно залити в баки 500–600 літрів солярки.

Сергій Скрипник, директор КП «УЖКГ «Ірпінь»»:
«Прибираємо місто, вивозимо будівельне сміття, вивозимо тверді побутові відходи, відновлюємо вуличне освітлення по місту, світлофорні об’єкти. Тобто роботи по місту досить багато, а її без техніки зробити практично неможливо. На сьогоднішній день із пальним досить складна ситуація, але завдяки Міністерству соцполітики, яке нам допомогло в поставці дизельного пального, зокрема цієї модульної заправки (хочемо їм подякувати за підтримку!), ми маємо змогу сьогодні працювати на благо міста, на благо наших городян».

Андрій Кравчук, перший заступник Ірпінського міського голови:
«Міністерство соціальної політики разом із Національною асоціацією паливного рітейлу законтрактувало нам поставку 60 тисяч літрів дизельного пального і 20 тисяч літрів бензину для наших комунальних підприємств, для забезпечення їхньої безперебійної роботи. Ми дуже сподіваємося на подальшу співпрацю, сподіваємось на їхню підтримку й надалі. І дуже вдячні за таку допомогу в цей складний час».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння та Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300