Коцюбинська селищна рада повернула громаді місцевий ринок

151591751 954553215075718 142384319967785204 O

Коцюбинська селищна рада домоглася розірвання договору з недобросовісним орендарем місцевого ринку – тривале протистояння в судах закінчилося на користь громади. Про це повідомив селищний голова Сергій Даніш.

«Касаційний господарський суд у складі Верховного Суду поставив остаточну крапку в історії щодо оренди комунальної земельної ділянки на вулиці Щаслива у Коцюбинському. Йдеться про територію нашого ринку. Справа в тому, що цю ділянку 10 років орендувало місцеве приватне підприємство. І за договором мало орендувати ще 39 років. Згідно з умовами цього ж договору підприємець мав привести до ладу територію базару – облаштувати належні торгові місця, підходи до них. Щоб продавцям та покупцям там було зручно і безпечно. Однак цього всього не було виконано. Коли ж наше чергове звернення з цього приводу проігнорували, ми звернулися до суду щодо розірвання договору оренди. Судові тяганини й апеляції тягнулися ще з минулої весни. Але і Господарський суд Київської області, і Північний апеляційний господарський суд, і Касаційний господарський суд підтримали нашу вимогу», – розповів Даніш на своїй сторінці у фейсбуці.

Він відзначив, що тепер селищна рада має можливість облаштувати територію ринку. «Плануємо з приходом весни почати роботу і обладнати там комфортні торгові ряди. Сподіваюся, всі депутати Коцюбинської селищної ради підтримають таку ініціативу», – наголосив голова.

Нагадаємо, 5 лютого Сергій Даніш опублікував візуалізацію майбутнього вигляду їдальні школи №18. Її реконструкція відбудеться влітку цього року.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV 
— джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300