Коцюбинське відсвяткувало своє 80-річчя (відео)

Відомі пісні улюблених виконавців та грандіозний феєрверк – таким емоційним і яскравим став фінальний акорд святкування Дня Коцюбинського. А гуляли тут цілий день, із самого ранку. Бо рідному селищу не багато, не мало – 80. Круглу дату святкували з особливо піднесеним настроєм, адже для коцюбинчан це перший День селища в новому статусі окремої територіальної громади. 

Сергій Даніш, Коцюбинський селищний голова:
«Перша річниця, яку ми святкуємо в нашій окремій територіальній громади. Вітаю всіх із цим чудовим ювілеєм і бажаю нашій громаді процвітання, достатку і миру, а ми до того докладемо всіх зусиль».

Дитячі розваги, смачне частування, танці й співи – все в кращих традиціях народних гулянь. Бо в Коцюбинському вміють і добре працювати, і гарно відпочивати. А поки з великої святкової сцени громаду вітали місцеві юні таланти і запрошені артисти, мешканці Коцюбинського не втомлювалися зізнаватися, за що люблять своє селище.

Ольга, мешканка Коцюбинського:
«Любимо своє Коцюбинське! Такого селища, як у нас, ніде нема в Україні. Це ми вам говоримо як старі жителі Коцюбинського».

Валентина, мешканка Коцюбинського:
«Дуже затишне містечко, дуже затишне! Навіть коли відїжджаєш у Київ і повертаєшся сюди, то хочеться частіше бути тут, а не в Києві. І взагалі – комфортно, затишно, чудово».

Олександра, мешканка Коцюбинського:
«Тут дійсно гарно. І ліс, і повітря свіже. Класно».

Не обійшлося цього сонячного дня і без розмов про серйозне й важливе. Всією спільнотою згадали і вшанували загиблих героїв-коцюбинчан. Привітали ювілярів, присвоїли звання почесних громадян Коцюбинського тим, хто чимало зробив для селища. А ще, як годиться в день народження, приймали подарунки, вітання і побажання від численних гостей.

Володимир Карплюк, голова Інвестиційної ради Ірпеня, лідер партії «Нові Обличчя»:
«Зі святом вас! Нехай Коцюбинське розвивається, покаже клас усім громадам навколо, нехай покаже і Києву, й Ірпеню, що йому може бути краще і ефективніше без цих територіальних громад. Нехай вам щастить! Зі святом!»

Андрій Клочко, народний депутат України:
«Я впевнений, що разом із вашим головою ми зможемо знайти ті проєкти, які можуть змінювати Коцюбинське. Ми розуміємо проблемні місця. Півтора року не змінювалися межі – ви зараз їх отримаєте. Є проблема в’їзду й виїзду з Коцюбинського –  ми її теж знаємо, зараз опрацьовуємо. Я впевнений, що разом ми все це з вами зможемо. Зі святом вас, гарного настрою, гарного свята! Хай Коцюбинське розвивається, і з задоволенням повертайтеся додому, до себе в Коцюбинське».

А між тим коцюбинчани переконують, що їхнє селище вже активно розвивається, особливо останнім часом. Радіють новим паркам, відремонтованим дорогам, усміхненим землякам. І кажуть: 80 – це тільки початок.  

Марина, мешканка Коцюбинського:
«Селище дуже розвивається. Зелене, гарне. Ви самі бачите, що краса, чистота. Керівництво – молодці».

Анатолій, мешканець Коцюбинського:
«В останні роки дуже гарну інфраструктуру зробили: відремонтували дороги, відновили парки, все класно працює. Є свої мінуси, але в принципі в Коцюбинському дуже класно».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

Молодіжний парламент Ірпеня співпрацюватиме з Освітньою академією "UAdvise" (відео)

18 Apr 20:38

Детальніше
Як зацікавити дитину українськими міфами: Нік Лисицький презентує новий мультивсесвіт за мотивами української міфології

18 Apr 16:05

Детальніше
Мільйон в Ірпені й триста тисяч в Обухові: скільки заробляють "земельники" у міськрадах Київщини

18 Apr 15:46

Детальніше
В Ірпені відкрилася міні-виставка картин «Ірпінь: поранений, але нескорений»

18 Apr 14:54

Детальніше
Діток з Ірпінської громади запрошують на майстер-клас з розпису писанок

18 Apr 14:38

Детальніше
У Бородянці плестимуть маскувальні сітки

18 Apr 13:47

Детальніше
В Ірпені провели навчальні заняття з тактичної підготовки для учасників «Джури»

18 Apr 10:45

Детальніше
Як отримати податкові знижки розбиралися в ірпінському просторі «Вільна» (відео)

17 Apr 21:00

Детальніше
Всі новини
300x300