Квартири в Ірпені першими отримуватимуть сім’ї загиблих воїнів і багатодітні родини, які втратили житло, – виконком ІМР

Imgonline Com Ua Bigpicture C2lblejqggg

Виконком Ірпінської міської ради на сьогоднішньому засіданні затвердив порядок зарахування на спеціальний квартирний облік мешканців громади, житло яких зруйноване внаслідок російської агресії. Визначено, що першочергове право на отримання квартир матимуть сім’ї загиблих воїнів, а також багатодітні родини.

«Це надважливе питання. Цим рішенням ми затверджуємо порядок зарахування на спеціальний квартоблік громадян, майно яких повністю знищене. У цьому порядку ми прописуємо, хто має право на першочергове отримання житла. Ми будемо сподіватися, що держава купить ті 400 квартир, які були обіцяні», – зазначив керівник управління інфраструктурного розвитку, інвестицій та житлово-комунального господарства Сергій Канюра.

Нагадаємо, як повідомляли раніше в Київській облдержадміністрації, планується придбання на території області близько 42 тисяч квадратних метрів житла для мешканців регіону, які залишилися без даху над головою. Крім того, в Ірпені на вул. Пушкінській збудують новий житловий комплекс (50 тисяч квадратних метрів), у якому містяни, що втратили оселі, отримають близько тисячі квартир.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300