Лабораторія перевірила якість оновленої ділянки дороги на вул. Антонова в Ірпені (відео)

В Ірпені на Київщині вже традиційно перевіряють якість нових доріг. На замовлення Комунального підприємства «Ірпіньжитлоінвестбуд» сьогодні провели лабораторні дослідження нещодавно відремонтованої ділянки на вулиці Антонова – біля залізничного переїзду.

Перші результати – позитивні. Товщина асфальтного покриття відповідає нормі.

Олександр Маркушин, перший заступник Ірпінського міського голови:
«Крім того, що зроблено красиво, ми повинні розуміти, що ще повинно бути зроблено і якісно. І зараз лабораторія на кожній вулиці перевіряє якість. Проєктна потужність, закладена тут — пять сантиметрів асфальтного покриття. Зараз лабораторія просверлила керн, і ми бачимо шість сантиметрів. Тобто я впевнений, що якість тут хороша, дуже задоволений роботою підрядника».

Але це лише перший етап перевірки. Адже рішення про закриття актів виконаних робіт прийматимуть уже після лабораторних досліджень. 

Ігор Дворніков, начальник КП «Ірпіньжитлоінвестбуд»:
«Звісно, ми відправляємо ці зразки до лабораторії, де зроблять камеральний аналіз та видадуть нам сертифікат, який буде підтверджувати, чи ця дорога зроблена якісно, чи ні. Це для нас стандартна процедура — на кожній заасфальтованій вулиці ми це робимо».

Слід нагадати, що за останні чотири роки в Ірпені капітально відремонтовано близько 70 доріг. За якістю робіт слідкує «Ірпіньжитлоінвестбуд». Якщо виявляє недоліки, підрядники ліквідовують їх за власний рахунок.


Підписуйтеся на новий Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300