Літературна премія Ірпеня: у жовтні оголосять лавреатів

Photo 2020 08 03 16 29 57

Оргкомітет із вручення Літературної премії Ірпеня отримав сотні творів від літераторів зі всієї України. З метою якісного аналізу кожного твору журі премії оголосило про нагородження переможців у жовтні 2020 року. Прийом нових творів наразі зупинено, подані твори розглядає журі, повідомляє оргкомітет.

Нагадаємо, що Інвестиційна рада міста Ірпінь заснувала у 2020 році щорічну всеукраїнську творчу премію «Літературна премія Ірпеня».

Премія спрямована на пошук нових авторів із метою їх мотивації до подальшої творчості. Вона має три номінації: проза, поезія та спеціальна премія за літературу для дітей (саме в Ірпені жив письменник, автор «Пригод Незнайка» Микола Носов).

На розгляд журі премії приймаються невидані раніше рукописи авторів, які дотепер не видавали жодної книги, але публікували свої твори в колективних збірках чи антологіях.

Вік та географія претендентів на отримання премії необмежений. Тематика творів та їхній обсяг – вільні.

Дедлайном подачі творів було 15 липня 2020 року.

У кожній з трьох номінацій буде визначено по одному лавреату, кожен із яких отримає по 50000 гривень. Окрім цього, буде видано книги лавреатів кожної номінації.

Представники ЗМІ можуть отримати додаткову інформацію щодо Літературної премії Ірпеня, написавши на електронну адресу оргкомітету: [email protected].


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300