Марію Гостін призначили в. о. директора Ірпінського ліцею інноваційних технологій

Photoeditorsdk Export (2)

Заступницю директора Навчально-виховного об’єднання «Ірпінський ліцей інноваційних технологій – Мала академія наук» Марію Гостін призначено виконувачкою обов’язків керівника цього освітнього закладу. Про це повідомило управління освіти і науки Ірпінської міської ради.

Зазначається, що Марія Гостін виконуватиме обов’язки директора ліцею до проведення конкурсу, який відбудеться після закінчення дії правового режиму воєнного стану.

«Ірпінська міська рада та управління освіти і науки вдячні заступнику директора закладу Андрієвич Олені Василівні, яка здійснювала керівництво закладом, за сумлінну працю, високий професіоналізм та вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку ліцею. Щиро вітаємо Марію Гостін з призначенням. Бажаємо втілити у життя та реалізувати усі плани щодо розбудови конкурентоспроможного закладу освіти європейського зразка з ефективним використанням сучасних нанотехнологій в освітньому процесі», – зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, Марія Гостін закінчила Національний транспортний університет у Києві (ступінь магістра у сфері туризму) та Полтавський національний педагогічний університет ім. В. Г. Короленка (магістратура). В ІЛІТ працює третій рік, викладає англійську мову. Восени минулого року стала заступницею директора ліцею з питань інноваційного розвитку та зв’язків із громадськістю.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що працює в Ірпені? (медзаклади, магазини, послуги тощо)

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300