Маркушин вимагає від забудовників вирішити проблему електропостачання ЖК «Синергія» та «Фортуна»

Photoeditorsdk Export 2021 01 09t002305.906

Ірпінський міський голова Олександр Маркушин повідомив про відновлення електропостачання житлових комплексів «Синергія» та «Фортуна», які від ранку четверга були знеструмлені через пошкодження кабелю. Водночас мер закликав забудовників якнайшвидше забезпечити надійне енергоживлення будинків.     

«Подачу електроенергії в мікрорайонах Ірпеня відновлено. Втім, закликаю ірпінських забудовників Ігоря Оверка та Богдана Карпенка в найкоротший період вирішити питання із забезпеченням електроенергією мешканців житлових комплексів «Синергія» та «Фортуна». Вимагаю невідкладно здійснити капітальну реконструкцію даного кабелю з подальшою його передачею на обслуговування до компанії-енергопостачальника», – написав Маркушин на своїй сторінці у фейсбуці та на телеграм-каналі.

Він підкреслив, що «відкладення забудовниками вирішення цього питання не повинно приносити незручності жителям мікрорайону».

«Ірпінська міська рада підтримує вимоги сотень ірпінських родин, яких забудовники залишили без світла. Зроблю все можливе, щоб забудовники в найкоротший термін вирішили це питання. Раджу їм не випробовувати терпіння міськради та ірпінчан», – наголосив міський голова.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300