Маркушин запросив ірпінців, які перебувають у Парижі, на фотовиставку «Зруйнований, але нескорений Ірпінь»

Photoeditorsdk Export (2)

Ірпінський міський голова Олександр Маркушин запросив ірпінців і всіх українців, що зараз перебувають у Парижі, відвідати фотовиставку «Зруйнований, але нескорений Ірпінь», яка відкриється в середу, 8 червня, і триватиме два тижні. Про це мер написав на своїй сторінці у фейсбуці.

«Зараз у Парижі знайшли безпечний прихисток тисячі українців і, зокрема, ірпінців. Тому запрошую вас відвідати виставку, щоб не лише побачити на світлинах трагедію нашого міста, але й поспілкуватися із земляками, поділитися наболілим, знайти розуміння і, можливо, нових друзів», – зазначив мер.

Він розповів, що для парижан і гостей французької столиці підготували вражаючі фото, які демонструють, на що перетворили Ірпінь російські окупанти.

«Крім світлин, привеземо експозицію артефактів війни в Ірпені – те, що залишилося від речей мирних мешканців після приходу рашистів. Фотоекспозиція буде виставлена у школі німецької мови «Goethe-Institut Paris» за адресою 17 avenue d’Iéna. Відкриття відбудеться о 15.00», – повідомив Олександр Маркушин.

Нагадаємо, в Брюсселі в одній із будівель Європейського парламенту відбулася дводенна виставка «Irpin. Invincible».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300