Маркушин запросив ірпінців провести на Олімпіаду борчиню Ірину Коляденко

Photoeditorsdk Export 2021 01 31t175606.967

Завтра, 18 липня, о 12:00 у парку Незнайка біля кав’ярні «F1» ірпінці проводжатимуть мешканку міста, чемпіонку України та Європи з вільної боротьби Ірину Коляденко та її тренера Володимира Яременка на літні Олімпійські ігри. Про це повідомив мер міста Олександр Маркушин та запросив мешканців громади долучатися.

«Друзі! У мене до вас маленьке, але дуже важливе прохання. Я запрошую вас прийти завтра на 12:00 у парк Незнайка до кав’ярні «F1». Там ми будемо проводжати нашу «золоту» борчиню, спортивну гордість Ірпеня, чемпіонку України та Європи з вільної боротьби Ірину Коляденко та її тренера Володимира Яременка на літню Олімпіаду! Іра дуже довго і наполегливо йшла до цього. У її скарбничці десятки серйозних нагород. Я щиро вірю в те, що наступною має бути олімпійська медаль! Зараз для Ірини і її наставника надзвичайно важлива наша підтримка. Просто прийдіть, потисніть руку і побажайте успіху», — написав Маркушин.

Нагадаємо, літні Олімпійські ігри пройдуть в Токіо з 23 липня по 8 серпня. Перша сутичка Ірини Коляденко має відбутися 3 серпня.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300