Матюшина, яка з тріском програла на виборах у Коцюбинському, забажала перевиборів

Photoeditorsdk Export 28 1 2048x1219

Відставна ексочільниця Коцюбинського Ольга Матюшина, яка переконливо програла на виборах селищного голови та не змогла довести фактів фальсифікацій, звернулася до суду з позовом про проведення в селищі повторних виборів. Про це повідомив новообраний Коцюбинський селищний голова Сергій Даніш.

«Вчора ми провели першу сесію селищної ради IX скликання. Депутати отримали посвідчення. Обрали секретаря. Приступили до роботи з формування селищного бюджету на 2021 рік. Все пройшло законно і відкрито. І от… цього ж дня Ольга Матюшина, яка балотувалася на пост селищного голови і програла, яка ініціювала перерахунок голосів, ініціювала зміну складу ТВК, була присутньою при перерахунку і була свідком того, що громада зробила свій вибір, ЗНОВУ ПОДАЛА ДО СУДУ. Ця жінка вимагає ПОВТОРНИХ ВИБОРІВ У КОЦЮБИНСЬКОМУ!» – написав Даніш на своїй сторінці у фейсбуці.

«Шановна громадо! Зараз ці люди хочуть безсоромно, заради своїх політичних амбіцій та, звичайно, великих планів своїх покровителів, викрасти ваші голоси. Знівелювати ваш вибір. Вони хочуть, щоб селище було у вічних виборах, інтригах, скандалах і безчинстві! Вони не хочуть приймати бюджет. Не хочуть розвивати ваші двори і вулиці. Не хочуть! Партія Віталія Кличка «УДАР» і Ольга Матюшина, як їхня головна представниця тут, НЕ ХОЧУТЬ РОЗВИТКУ КОЦЮБИНСЬКОГО! Ми вже бачили, до чого довела селище Ольга Матюшина. Зараз вона намагається зробити це знову», – наголосив селищний голова.

Він відзначив, що за нього віддали свої голоси 58,9% виборців, тоді як за Матюшину проголосували 27,2% – удвічі менше. «Це підтверджено повторним перерахунком голосів виборців! Тому я не дозволю ламати волю громади через коліно! Я не дозволю маніпулювати думкою мешканців Коцюбинського! Впевнений, ви мене у цьому підтримаєте! Сьогодні йдемо у суд відстоювати вибір Коцюбинської громади. Будемо боротися!» – заявив Сергій Даніш.

Нагадаємо, вчора на першій сесії Коцюбинської селищної ради Сергій Даніш прийняв присягу селищного голови. Секратарем ради обрали депутатку від партії «Нові Обличчя» Юлію Главацьку. Посвідчення з рук голови тервиборчкому отримали 23 з 26 новообраних депутатів – окрім Ольги Матюшиної, Наталки Пилипенко та Олександри Куцан, які не подали в ТВК заяви на одержання мандатів.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

В Ірпінському ліцеї №1 встановили сонячну електростанцію (відео)

Сьогодні, 17:03

Детальніше
Громади Київщини отримали нові сміттєвози від Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні

Сьогодні, 16:25

Детальніше
В Ірпені покажуть виставу «Повія» за мотивами роману Панаса Мирного

Сьогодні, 16:19

Детальніше
У дитсадку "Піноккіо" в Бородянці встановлять сонячні панелі (відео)

Сьогодні, 13:07

Детальніше
В Ірпені відбудеться цикл майстер-класів «Великодні майстерки»

Сьогодні, 12:57

Детальніше
Молодіжний парламент Ірпеня співпрацюватиме з Освітньою академією "UAdvise" (відео)

18 Apr 20:38

Детальніше
Як зацікавити дитину українськими міфами: Нік Лисицький презентує новий мультивсесвіт за мотивами української міфології

18 Apr 16:05

Детальніше
Мільйон в Ірпені й триста тисяч в Обухові: скільки заробляють "земельники" у міськрадах Київщини

18 Apr 15:46

Детальніше
Всі новини
300x300