Мер Ірпеня: Вибуху на вул. Грибоєдова не було, стріляли не диверсанти (відео)

Imgonline Com Ua Bigpicture Prihfmqezjgne

Ірпінський міський голова Олександр Маркушин спростував поширювані в соцмережах чутки про нібито перестрілку й вибух на вул. Грибоєдова у вівторок увечері.

«Вибуху не було. Були здійснені постріли із травматичної зброї, як міра самозахисту. Прошу ірпінчан не хвилюватися, це не діяльність диверсійних груп», – написав мер на своїй сторінці у фейсбуці.

Він розповів про те, що сталося насправді: «Біля під’їзду каталася дитина. Спустилися двоє нетверезих неадекватних хлопців і почали чіплятися до дитини. За неї заступилися дідусь із бабусею, які стояли поряд. Ці два неадеквати почали бити дідуся. Бабуся кликала на допомогу. Під’їхав їхній син. Хлопці переключилися на сина, стали витягати його з машини і бити. Але в нього була зброя – пістолет, який стріляє гумовими кулями. Він відкрив попереджувальний вогонь у повітря, але це не подіяло, і в рамках самозахисту він відкрив вогонь по цих, я вважаю, злочинцях».

На місце інциденту прибули правоохоронці, правопорушникам була надана медична допомога. За словами мера, їхньому життю нічого не загрожує.

«Далі буде розбиратися, звичайно, поліція, але я впевнений, що правда буде на стороні цього хлопця, який захистив і дитину, і дідуся з бабусею», – додав Маркушин.  

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300