Мешканці ірпінського «Залізного містечка» перебралися в модульне містечко «Дубки» (фото)

Photoeditorsdk Export

«Залізне містечко», в якому від червня жили ірпінці, що втратили житло, перестало існувати, а його мешканців переселили в модульне містечко на території санаторію «Дубки». Про це розповів на своїй сторінці у фейсбуці Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

«Сьогодні ми завершили в Ірпені гарну добру історію. Це історія першого в Україні «Залізного містечка». Історія безкорисної допомоги, результативної співпраці і надзвичайної оперативності. Коли ми звернулися до «Укрзалізниці» за допомогою, нас одразу почули. І вже за два місяці в Ірпені з’явилося затишне місце для проживання понад пів сотні людей, що втратили своє житло. І це були не просто ліжко-місця. Було зроблено усе, щоб людям було тепло, комфортно, щоб дорослі та діти мали місця для дозвілля і якісного відпочинку», – написав мер.

Він зазначив, що сьогодні в «Дубках» відзначили символічне новосілля колишніх мешканців «Залізного містечка».

«Вагони «Залізного містечка» попрямували допомагати українцям, які цього потребують, в інших містах. Я щиро дякую голові правління АТ «Укрзалізниця» Олександру Камишіну, члену правління АТ «Укрзалізниця» Олександру Перцовському та керівнику регіональної філії «Південно-Західна залізниця» Андрію Букіну за всебічну підтримку Ірпінської громади. Впевнений, попри закінчення цього проєкту, наша тісна співпраця триватиме й надалі», – відзначив Олександр Маркушин.


Фото Олега Гриба

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300